måndag 5 januari 2015

Himlen är alltid högre

Titel: Himlen är alltid högre
Författare: Jonas Moström
Format: e-bok
Antal sidor: 297
Förlag: Lind & Co

"Nathalie Svensson, överläkare och landets främsta expert på psykopater, trivs äntligen med livet. Som nyseparerad från trista Håkan har hon skaffat sig en etta i Stockholm, där hon tillbringar tiden då hon inte har barnen hemma i Uppsala.

En natt på väg hem från Café Opera får hon ett sms från Rickard Ekengård, den berömde skådespelaren som hon följde med hem några helger tidigare. Han vill träffa henne vid Karlaplan, och efter en stunds tvekan tackar hon ja. Men det blir inget möte, för när Nathalie kommer fram ser hon Rickard Ekengård bli skjuten och slängd i fontänen. Överfallet är otäckt likt, närmast identiskt, med mordet på hennes stora kärlek tio år tidigare, ett fall som aldrig fick sin förklaring.

Är Nathalie utsatt för ett ödets grymma nyck, eller finns det en koppling mellan morden? Och har de obehagliga sms hon börjat få från dolt nummer något med det att göra? Snart är Nathalie indragen i en ondskefull historia som blir mörkare ju närmare sanningen hon kommer.

Himlen är alltid högre är Jonas Moströms första bok i serien om Nathalie Svensson. 


Det här är en riktigt bra deckare som är mycket spännande och lättläst. Himlen är alltid högre är den första bok jag läst av Jonas Moström och jag ser verkligen fram emot hans nästa bok i serien om Nathalie Svensson. Högsta betyg får den här boken av mig.

Betyg: *****


Boken kan köpas här:
Adlibris - Sverige
Adlibris - Finland
Bokus
Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...