fredag 2 januari 2015

Mitt liv med Bob


Titel: Mitt liv med Bob
Författare: James Bowen
Format: Inbunden
Antal sidor: 253
Förlag: Bokförlaget NoNa

" James och hans gatukatt Bob har gjort en anmärkningsvärd resa tillsammans. Under de år som gått sedan deras historia berättades i den bästsäljande boken GATUKATTEN BOB har James, med Bobs hjälp, börjat hitta tillbaka till livet.

Nästan varje dag visar Bob prov på intelligens, mod och humor, samtidigt som han öppnar sin människoväns ögon för viktiga sanningar om vänskap, lojalitet, tillit - och vad lycka innebär.

I MITT LIV MED BOB berättar James på hur många sätt Bob har varit hans beskyddare och skyddsängel i tider av sjukdom, svårigheter och till och med livshotande fara. 
När de gör en high five tillsammans inför sina många beundrare vet James att de trick han har lärt Bob inte är någonting jämfört med det han själv lärt sig av sin gatusmarta katt. " 

Mitt liv med Bob är en mycket bra bok. Boken är lättläst och verkligen en värmande berättelse. Bob verkar vara en helt underbar katt.  Jag har inte läst den första boken, men det gjorde inget, man hängde bra med ändå. Jag kommer nog att läsa Gatukatten Bob vid tillfälle. Det var bokens omslag som gjorde att jag köpte just den här boken då jag såg den i en bokhandel. Omslaget tilltalar mig som den kattälskare jag är.

Betyg: ****

Här kan boken köpas:
Adlibris
Bokus

 Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...