fredag 2 januari 2015

Välkommen


Välkommen till min nya bokblogg.

2014 blev för mig ett år då jag inte läste så många böcker. Detta berodde på att jag hade fullt upp med att först planera inredning (tapeter, kakel m.m) till vår nya bostad i ett nybyggt våningshus och sedan välja möbler och slutligen flytta från ett hus på landet till en lägenhet i stan. Vi stortrivs i vår nya lägenhet och nu har jag mera tid att läsa böcker.

Lästa böcker 2014:

Mitt liv med Bob - James Bowen ****
Visning pågår - Sofie Sarenbrant ****
Himlen är alltid högre - Jonas Moström *****
Jaktmark - Helene Tursten **
Utan personligt ansvar - Lena Andersson ***
Egenmäktigt försvarande - Lena Andersson ***
I maktens skugga - Viveca Sten ***
Minkriket - Karin Erlandsson ***
Svara om du hör mig - Ninni Schulman ***
Den man älskar - Mari Jungstedt ****
Klimakteriehäxan - Aina Bergvall ***
Låna är silver Råna är Guld - Catharina Ingelman-Sundberg **
Lyckliga gatan - Liza Marklund ***

Gott Nytt bokÅr! Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...