lördag 21 februari 2015

Bokbloggsjerka - om blogginlägg

Mitt kontor
 
Var (och hur) författar du dina inlägg? frågar Annika i veckans Bokbloggsjerka.

Jag sitter helst i mitt kontor i vår lägenhet med bekväm stol, stor bildskärm och riktigt tangentbord då jag gör blogginlägg. Dom få gånger jag bloggat från min iPad har det alltid varit något som krånglat så därför blir det inga eller mycket få blogginlägg då jag är på resor. Kom inatt hem från Umeå där jag varit i några dagar och därifrån blev det inga inlägg.

Den här bokbloggen började jag med i år och har inga planer om vad jag ska skriva om förutom att kommentera eller skriva recensioner över böcker jag läst. Andra inlägg blir mera spontana. Skulle helst fotografera alla bilder jag publicerar här men det är inte alltid möjligt.

6 kommentarer:

 1. Jag försöker skriva minst ett inlägg om dan.

  SvaraRadera
 2. Jag skriver också oftast inlägg vid min dator men ibland blir det via paddan och då blir det oftast kortare saker. ;)

  SvaraRadera
 3. Jag sitter också helst vid den stationära datorn när jag pillar med inlägg, det är enklare.

  SvaraRadera
 4. Skönt att sitta vid en "riktig" dator när man ska blogga! :)

  SvaraRadera
 5. Håller med om det kan vara struligt att blogga från paddan - jag sitter helst också vid en riktig dator.

  SvaraRadera
 6. Cool bild! Bilder är verkligen en förhöjare men jag har märkt att jag inte kan ha något "krav" på bilder för då orkar jag inte blogga...

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...