lördag 14 februari 2015

Den som väntar

Titel: Den som väntar
Författare: Kristin Emilsson
Format: ljudbok
Uppläsare: Maria Lyckow
Antal sidor: 330
Förlag: Lind & Co

"Amanda och Erik har nyss tagit sig igenom en äktenskaplig kris. De har lovat att lägga alla lögner bakom sig och försöka på nytt. Men det visar sig lättare sagt än gjort, särskilt när de önskar sig så olika saker av livet.

Amanda vill att Erik ska vara pappaledig. För egen del önskar hon en hel natts sömn och att tonårsdöttrarna ska sluta dra hem odrägliga pojkvänner. Men mest av allt önskar hon att ett bokförlag ska anta hennes manus så att livet kan ta en ny vändning.

Erik önskar att allt kunde bli som det var tidigare, då när livet var lätt. Nu är det komplicerat. Amanda är förändrad, befordran på jobbet låter vänta på sig och så är det de där oregelbundna hjärtslagen som håller honom vaken om nätterna.

När Amanda ger sig iväg på en oplanerad resa hopar sig missförstånden. Och när nya bekantskaper och gamla spöken dyker upp och ställer saker på sin spets tvingas Amanda och Erik att omvärdera allt de tidigare tagit för givet. För hur vet man när man väntar på något gott - eller när man bara väntar för länge?

Den som väntar är den fristående fortsättningen på Kristin Emilssons uppskattade roman Äta kakan och ha den kvar"


Kommentar:
Den som väntar var en mycket bra och underhållande bok. Bättre än den föregående boken Äta kakan och ha den kvar av samma författare. Boken rekommenderas och jag vill gärna läsa flera böcker av Kristin Emilsson. Uppläsaren Maria Lyckow har en mycket behaglig röst som passar utmärkt för denna bok.
Betyg:

Boken kan köpas här:

Adlibris
Bokus

Andra böcker jag läst av Kristin Emilsson: Äta kakan och ha den kvar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...