tisdag 24 februari 2015

Liv och död i Tematrio


I denna veckas tematrio är temat böcker med liv eller död i titeln. Det är första gången jag är med. Jag väljer tre böcker från min bokhylla. Konstigt nog hade jag ingen bok i hyllan med ordet död i titeln fastän jag helst läser deckare.
1. Mitt liv med Bob av James Bowen.
En mycket bra och värmande berättelse om James och hans gatukatt Bob.

2. Livstid av Liza Marklund.

3. Liv eller nåd av Thomas Brunell. Den här boken har jag inte läst och det är en bok jag själv inte skulle köpa eftersom varken omslag eller baksidestext tilltalar mig. Jag har fått den i julklapp för något år sedan och kommer kanske att läsa den någon gång...

5 kommentarer:

 1. Livstid hade jag också med. De andra två har jag inte hört talas om. Tack för tipsen.

  SvaraRadera
 2. Har inte läst någon av böckerna i din trio. Tack för tips!

  SvaraRadera
 3. En bok med en katt kan aldrig vara fel.

  SvaraRadera
 4. Underbart med tre böcker om liv - min hylla är full av dem med död i titeln

  SvaraRadera
 5. Tyckte väldigt bra om James Bowens båda böcker om hans liv med Bob. Har inte läst de andra två i din trio.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...