tisdag 24 mars 2015

Croissants till frukost

Titel: Croissants till frukost
Författare: Annika Estassy
Format: Ljudbok
Antal sidor: 290
Förlag: HörOpp!
Uppläsare: Kerstin Andersson

"Gabriel har det inte lätt. Inte bara att våren är inställd, golfströmmen på väg åt helt fel håll och hans spermier för slöa för att orka göra sitt jobb, han känner dessutom på sig att vackra Cecilia tänker lämna honom. Igen. Cecilia i sin tur tvivlar allt mer på om det var rätt att gå tillbaka till Gabriel. För vad spelar det för roll att han har världens sötaste nackgrop när han ändå inte vill samma sak med livet som hon?
När den karismatiske Antoine gör comeback i Gabriels liv och lockar med en tillvaro i en trakt med ljumma vindar och trehundra soldagar per år, kan inte Gabriel värja sig. Detta är ju precis vad Cecilia och han behöver. Adjö resultatrapporter, övertid och permafrost, bonjour sol, hav och frihet!Men att börja ett nytt liv är svårare än Gabriel föreställt sig. Dessutom har Cecilia inte glömt bort vilken hennes hetaste önskan är, och hon tänker se till att den går i uppfyllelse.

Croissants till frukost är en varm och tragikomisk roman om kärlek, biologiska klockor som tickar och livsdrömmar på kollisionskurs."


Kommentar:
Croissants till frukost är en rolig, känslosam och välskriven bok. Att jag valde att läsa just denna bok berodde på en intressant titel och ett snyggt omslag.

Betyg: 

Boken kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Pocket: Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...