måndag 16 mars 2015

Hur hinner du läsa?

Bokbloggsjerka 13-16 mars.

Veckans fråga är:
Hur hinner du läsa så många böcker?

Det är ju fråga om prioriteringar, det man är tillräckligt intresserad av så hinner man med. Jag jobbar inte heltid. Mina barn är vuxna och har flyttat hemifrån. Jag har ett mycket lättstädat hem eftersom vi nyligen flyttat i en lägenhet i ett nybyggt våningshus. Alltså ingen snöskottning och ingen trädgårdsskötsel. Nästan varje dag är jag ute och promenerar en timme. Jag har alltid läst böcker, ibland mindre och just nu läser jag mycket böcker. Min tid lägger jag även på tv-serier och film, men allt mindre tid på Facebook.

3 kommentarer:

  1. Visst är det prioritering som gäller

    SvaraRadera
  2. Definitivt hänger det på att prioritera och ta sig tid :)

    SvaraRadera
  3. visst är det så att dt man gärna vill skaffar man sig tid till. Facebook är ganska ointressant

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...