fredag 10 april 2015

Ett oemotståndligt förslag

Titel: Ett oemotståndligt förslag
Författare: Birgitta Bergin
Format: Ljudbok
Antal sidor: 341
Förlag: Bokfabriken
Uppläsare: Anna Maria Käll
Serie: Anna Holm del 1

"Anna Holm är 30 år och fastighetsanalytiker från Kungälv. Livet står still. Hennes pojkvän Jesper är trevlig och jobbet är okej, men det är ändå något väsentligt som saknas. En dag får hon ett rekommenderat brev från advokatbyrån Linberg & Co. Med stigande förvåning läser hon att hon har angetts som arvtagare till fem miljoner euro. För att få ta del av arvet måste hon dock utföra ett uppdrag. Hela brevet känns fullständigt otroligt, men hon måste ju i alla fall höra vad det är hon ska göra för att få arvet. Hon bestämmer sig för att ringa advokatbyrån och boka ett möte.

Två veckor senare står hon i sin nya lägenhet på Öster malm i Stockholm, redo att utföra uppdraget. Men var ska hon börja och vem är egentligen den här jetset-killen Carl-Henrik Vansbo?
Ett oemotståndligt förslag är ett fängslande relationsdrama om två människor som möts under märkliga omständigheter och utvecklar en närhet som kommer förändra dem för alltid. Handlingen utspelar sig i en miljö där ytan tycks vara viktigare än innehållet och där allting går att köpa. Men vad händer när en människas fasad rämnar och den riktiga personen kommer fram? Kan kärlek förändra gamla mönster och invanda beteenden?"

Kommentar:
Ett oemotståndligt förslag är en riktigt bra bok som är både rolig och sorglig och jag ville inte att den skulle ta slut. Passar mycket bra som ljudbok. Kan verkligen rekommendera denna bok och ser fram emot en fortsättning.
Betyg:

Boken kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Bokus
Ebok: Adlibris  Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...