söndag 12 april 2015

Lycke

Titel: Lycke
Författare: Mikaela Bley
Format: Ebok
Antal sidor: 348
Förlag: Lind & Co
Serie: Ellen Tamm


"En kall och regnig fredag i maj försvinner 8-åriga Lycke spårlöst från Kungliga Tennishallen i Stockholm. På TV4, ett stenkast därifrån, vill man vara först med nyheten - om inte annat, skapa nyheten - och kriminalreportern Ellen Tamm får uppdraget att följa fallet.
Ellen blir som besatt av sökandet efter Lycke, som ju längre tiden går känns alltmer hopplöst. Frustrerad över korrumperade poliser, de frånskilda föräldrarnas märkliga beteende och kollegornas gliringar, försöker hon kontrollera sina känslor och hantera situationen professionellt. Men fallet påminner henne alltför mycket om en liknande händelse, en händelse som ligger henne mycket närmare, och hon dras in i en härva fylld av familjehemligheter, lögner och svek som tvingar henne att konfrontera sitt eget förflutna."
Spänningsromanen Lycke är den första boken i serien om den egensinniga journalisten Ellen Tamm."


Kommentar:
Lycke som är författarens debutroman var en mycket bra bok som var både spännande och lättläst. Boken är den första i en serie om journalisten Ellen Tamm och jag ser fram emot att läsa flera böcker i denna serie. Lovande debut av Mikaela Bley.
Betyg:

Lycke kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ebok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...