onsdag 15 april 2015

Mios blues

Titel: Mios blues
Författare: Kristina Ohlsson
Format: E-bok
Antal sidor: 389
Förlag: Piratförlaget
Serie: Martin Benner-deckare del 2.
Rec.ex.

"Vad hände egentligen på Mios dagis den där sista dagen? Mot sin vilja har Martin Benner dragits in i jakten på den försvunne fyraåringen. Så länge barnet är borta, kommer inte den hänsynslösa maffiaorganisationen att lämna honom i fred. Desperat följer Martin upp de få spår som finns.
Men Mios försvinnande är inte Martins enda problem. Han måste också bringa klarhet i vem som försöker sätta dit honom för mord som han inte begått. Han blir allt mer paranoid för var dag som går. Vem kan följa honom så nära utan att själv bli synlig?
Jakten på sanningen ställer honom inför ett ohyggligt dilemma: Kan han rädda både Mio och sig själv? Eller krävs ytterligare offer för att Martin Benner ska få ro?"


Kommentar:
Mios blues fortsätter där Lotus blues slutade och är lika bra som den första boken. Mycket spännande och en riktig bladvändare,  har allt en riktigt bra thriller ska ha. Gillar att sträckläsa böcker som har högt tempo och det har verkligen Mios blues. Sammanfattningen i början av boken uppskattade jag eftersom det var någon månad sedan jag läste Lotus blues.

Betyg:


Tack till Piratförlaget för recensionsexemplaret.

Andra böcker jag läst av Kristina Ohlsson: Lotus blues, Mannen utan sorg, Askungar, Tusenskönor, Änglavakter, Paradisoffer, Davidsstjärnor.
 
Mios blues kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

5 kommentarer:

 1. Jag är så otroligt sugen på Kristina Ohlssons böcker.

  SvaraRadera
 2. Jag uppskattade också sammanfattningen smart drag fler kunde ta efter.

  SvaraRadera
 3. Vad spännande den låter!

  SvaraRadera
 4. Verkar väldigt bra och spännande!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...