söndag 24 maj 2015

Etthundra mil

Titel: Etthundra mil
Författare: Jojo Moyes
Format: E-bok
Antal sidor: 379
Förlag: Printz publishing
Originaltitel: The One Plus One
Översättare: Emö Malmberg

"Jess Thomas' liv suger. Hennes man har stuckit och hon tvingas ha dubbla jobb för att försörja sina två barn. Styvsonen Nicky kommer ständigt hem från den ruffa kommunala skolan med nya blåmärken, och stänger in sig med datorn på sitt rum. Dottern Tanzie är lite av ett mattegeni, men när hon erbjuds en plats på en trevlig privatskola räcker pengarna inte till. Om hon inte kan vinna första pris i Skottlands matematikolympiad? Men Jess har varken bil eller pengar till tågbiljetter. IT-miljonären Ed, med ett eget kaotiskt förflutet, blir av en tillfällighet deras riddare i skinande rustning. När han erbjuder sig att köra den lilla familjen, inklusive illaluktande hunden Norman, tvärsigenom England till Skottland är det hans första osjälviska gärning på åratal - kanske någonsin. Men kommer de att hinna? Och om de gör det - kommer deras problem att vara över?" 


Kommentar:
Etthundra mil är en helt underbar romantisk bok, en riktig feelgood-bok. Gillar verkligen karaktärerna i boken, speciellt dottern Tanzie. Rekommenderas!

Betyg:

Andra böcker jag läst av Jojo Moyes: Livet efter digEtthundra mil kan köpas här:
E-bok: Adlibris, Bokus
Inbunden: Adlibris, Bokus
Pocket: Adlibris, Bokus

1 kommentar:

  1. Hej! Har precis läst "hundra mil". Jättebra!!! ville inte lägga från mej boken. Familjens situation år väldit realistisk,Jess kämpar....! läs den!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...