måndag 18 maj 2015

Vår egen lilla hemlighet

Titel: Vår egen lilla hemlighet
Författare: Ninni Shulman
Format: Ljudbok
Antal sidor: 376
Serie: Hagfors del 4
Förlag: Bonnier Audio
Uppläsare: Angela Kovács

"Jag vet att hon är död. Jag känner det på mig."

Vår egen lilla hemlighet är fjärde delen i Ninni Schulmans populära Hagforsserie. Oavlåtligt spännande kriminalromaner om en verklighet som de flesta känner igen sig i, långt från storstäderna och idylliska semesterparadis.

En kväll i april kommer socialsekreterare Anna-Karin Ehn inte hem från sitt arbete och hennes make anmäler henne försvunnen. Han vet att hon har blivit hotad på sitt jobb och fruktar det värsta.

Dagen därpå hittas Anna-Karins bil övergiven vid vägkanten några mil utanför Hagfors. Polisen hittar spår av blod i bilen och man misstänker att hon har utsatts för ett brott. Anna-Karin verkar ha levt ett helt vanligt liv med man och barn, men när man börjar skrapa på den prydliga ytan upptäcker man att hon har många hemligheter. Kan de ha lett till hennes försvinnande?

Vår egen lilla hemlighet är en kriminalroman om makt, utsatthet och om det fruktansvärda som kan ske bakom lyckta dörrar. Och precis som i de tidigare böckerna får vi följa journalisten Magdalena Hansson och poliserna Petra Wilander och Christer Berglund.
"

Kommentar:
Vår egen lilla hemlighet är en mycket spännande och bra bok. Den är lika bra som de tre första böckerna i serien.
Betyg:

Andra böcker jag läst av Ninni Schulman: Pojken som slutade gråta, Flickan med snö i håret, Svara om du hör mig.Vår egen lilla hemlighet kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...