söndag 28 juni 2015

En smakebit på søndag - Sista brevet från din älskade


En smakebit på søndag ordnas av den norska bloggen Flukten fra virkeligheten. Det går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser just nu.
 
Nu läser jag Sista brevet från din älskade av Jojo Moyes.


"Kvinnorna knackade igen. Hon kunde se dem från sitt sovrumsfönster: en mörk och en med ett osannolikt rött hår, de satt i fönstret till hörnlägenheten en trappa upp. När en karl gick förbi knackade de på fönstret och om han var dum nog att titta upp vinkade de och log.

De drev Laurence till vansinne. I ett domstolsbeslut tidigare samma år varnades kvinnor för liknande handlingar. Laurence menade att deras ofredande, även om det var någorlunda diskret, hotade att sänka standarden på deras bostadsområde. Han förstod inte varför polisen inte ingrep när deras agerande nu stred mot lagen."18 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten! Har hört mycket bra om denna - och den står i min bokhylla.. ;)
  Ha en fin söndag!

  SvaraRadera
 2. Där ser man... olagligt att knacka på rutan och vinka... Har inte läst något av Moyes, men vissa funderingar har jag :) Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 3. Jag har läst "Livet efter dig" och "Sophies historia" av författaren, och jag gillade båda, så jag funderar på att läsa denna också.

  SvaraRadera
 4. knacka på fönstret, vinka och le, kan väl inte vara så kriminellt? om det nu är det enda de gör? har läst Livet efter dig av Moyes och den tyckte jag var riktigt bra. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Laurence låter lika social som en man som heter Ove ;) Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. Denna står på min läslista!

  SvaraRadera
 7. Den har jag, tror jag, Förvirrade jag

  SvaraRadera
 8. Tack för smakbiten. Jag vill så gärna läsa Jojo Moyes böcker. Har några hemma men har inte hunnit dit ännu. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska nog läsa den här boken av Jojo Moyes också, har läst några och gillat.

   Radera
 9. Moyes är verkligen i ropet :) Har bara läst en bok än så länge - det borde bli fler :)
  Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 10. Tack för smakbiten. Den här står på läslistan för sommaren.

  SvaraRadera
 11. Tack för smakbit! Har inte läst något av denna författare... ännu. :)

  SvaraRadera
 12. Jag har bara läst Livet efter dig av Moyes tidigare och den älskade jag! Jag har tänkt läsa hennes andra böcker också någon gång. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 13. Den köpte jag hem för nån vecka sedan, så nyfiken på den. Tack för smakbiten.

  SvaraRadera
 14. Det føles som om Jojo Moyes skriver en ny bok hver måned! :) Har bare lest en hittil, men har litt lyst til å sjekke ut de andre bøkene hennes etter hvert.

  SvaraRadera
 15. Ja, de damene hørtes virkelig ut som kriminelle av verste sort ;) Jeg har boken, men har enda ikke lest den. Må nok vente litt til den ikke er så mye omtalt lenger, jeg har liksom blitt litt mett av å høre om boken, men den blir nok lest en vakker dag.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...