söndag 12 juli 2015

En smakebit på søndag - Fångad i Marbella

En smakebit på søndag ordnas av den norska bloggen Flukten fra virkeligheten. Det går ut på att man ska bjuda på en smakbit från boken man läser just nu.


Min smakbit kommer från boken Fångad i Marbella av Birgitta Bergin."Han kommer gående med fru och barn och packning i vår riktning. De ser ut att gå mot taxikön. Han tittar på mig igen. Eller inbillar jag mig? Jag böjer mig ner och låtsas fixa med min packning som står på marken. Ser i ögonvrån hur han närmar sig. Frun är i full färd med att hålla styr på barnen men han verkar till synes oberörd, precis som på Säve när de stod i kön. Så ser jag att han liksom vinkar. Vad menar han? Jag tittar frågande på honom och sedan kikar jag på Ingela. Hon ser inget, håller på att messa på sin telefon. Så ser jag. Det står en man och väntar på dem. En chaufför. Han har en skylt framför sig. På skylten står det "Lindström - Marbella Club". Han tecknar så jag ska se vem han är och var han bor!! Men det är ju inte klokt! Vad vill karln? Jag blir illa till mods och vänder bort huvudet."

12 kommentarer:

 1. Underlig reaktion när det nu faktiskt är hon själv som står och tittar på karln :)

  SvaraRadera
 2. Den har jag läst och tyckte det var en riktigt trevlig bok. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 3. Tack för smakbiten, den boken blev jag lite nyfiken på.

  SvaraRadera
 4. helt nytt för mig! tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Denna blev jag lite nyfiken på. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 6. Den här blev jag lite nyfiken på. Tack för smakbiten :)

  SvaraRadera
 7. Tack för smakbiten! Roligt med en författare/bok som jag inte kände till. :)

  SvaraRadera
 8. Blir inte riktigt klok på vem som är ute efter vem ;)

  SvaraRadera
 9. Jag blir lite nyfiken :) Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 10. Den har jag läst, gillade den

  SvaraRadera
 11. Har inte hört talas om författare eller bok. Tack för smakbiten och ha en fortsatt trevlig söndag!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...