onsdag 1 juli 2015

Sista brevet från din älskade

Titel: Sista brevet från din älskade
Författare: Jojo Moyes
Format: E-bok
Antal sidor: 490
Förlag: Printz Publishing
Originaltitel: The last letter from your lover
Översättare: Emö Malmberg
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2014

"London 1960. När Jennifer Sterling vaknar upp på sjukhus minns hon ingenting inte den tragiska bilolyckan som gjort att hon hamnat där, inte sin man, inte ens vem hon är. Hon känner sig som en främling i sitt eget liv. Tills hon råkar hitta ett passionerat brev, undertecknat B, som ber henne att lämna sin man.

Många år senare, 2003, hittar journalisten Ellie samma gåtfulla brev i arkivet på tidningen där hon arbetar. Hon blir besatt av historien bakom, och hoppas att den ska kunna återuppliva hennes haltande karriär. Om dessa två älskande fick ett lyckligt slut, kanske hon också kan bringa reda i sitt eget komplicerade kärleksliv? Ellies sökande kommer att skriva om historien och hjälpa henne att inse sanningen om sin egen, moderna romans" 


=============================================================

Min kommentar: 

Sista brevet från din älskade var en bra, romantisk och lättläst bok. Tror jag hade alldeles för höga förväntningar på den här boken eftersom jag älskade de andra böcker jag läst av Jojo Moyes. Den här boken är inte lika bra som dom andra. Ser fram emot att få läsa Arvet efter dig som utkommer i höst och är en uppföljare till Livet efter dig som jag gav högsta betyg.
Betyg:

Andra böcker jag läst av Jojo Moyes: Etthundra mil och Livet efter dig.


Sista brevet från din älskade kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Pocket: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...