fredag 21 augusti 2015

Bara tre kan leka så

Titel: Bara tre kan leka så
Författare: Denise Rudberg
Format: ljudbok
Antal sidor: 296
Förlag: Norstedts
Uppläsare: Jan Waldecranz
Genre: deckare

"Den högt uppsatte och folkkäre politikern Bror Hemros hittas död i sitt hem i Stockholm. Mordet är extremt makabert. Han och hans hustru tycks ha haft ett ytterst normalt liv, men då man börjar nysta i fallet dyker miss tanken upp att mordet hänger ihop med en prostitutionsutredning som polisen arbetat med i flera år, men som lagts ner på grund av bristande bevis.

Samtidigt försvinner två kvinnor, båda bosatta på Östermalm, under märkliga former: Nadia Yvreus, 36 år och föräldraledig tvåbarnsmamma, och Nickis Ejlund, 45 år och ägare av en exklusiv barnklädesbutik. Kan det finnas några samband med mordet på Hemros?

Detta är upptakten till den tredje boken i serien om åklagarsekreterare Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid den trio som bildat en specialenhet inom polisen, och som i det tysta arbetar med fall där risken för läckor inom polisen måste elimineras totalt."

===========================================================================
Min kommentar:

Bara tre kan leka så är den tredje boken i serien om Marianne Jidhoff. Den här boken tycker jag inte är lika bra som de två andra jag läst i samma serie. Det är för mycket fokus på relationer och för lite på själva deckarhistorien. Jag märkte hela tiden att mina tankar for iväg på annat håll då jag lyssnade på boken, det berodde på att jag tyckte den var lite tråkig emellanåt.

Betyg:

Andra böcker jag läst av Denise Rudberg:Mellan fyra ögonTvå gånger är en vana, Inte riktigt enligt plan och Tillfällig lösning

Bra tre kan leka så kan köpas här:
Pocket: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, BokusInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...