söndag 16 augusti 2015

Dödlig åtrå

Titel: Dödlig åtrå
Författare: Susanne Ahlenius
Format: E-bok
Antal sidor: 307
Förlag: Hoi Förlag
Genre: erotisk deckare

"Alice Wiklund, ung utredare på Rikskriminalen i Stockholm, blir utsedd att hjälpa Scotland Yard med ett långdraget fall. De jagar en seriemördare som är beräknande, samvetslös och lämnar sina offer märkta med en bisarr kärleksförklaring. 

Alice går upp i sitt nya arbete men inser snart att det inte är alla i gruppen som uppskattar hennes närvaro. Livet i London blir än mer komplicerat när hon träffar bartendern med de bärnstensfärgade ögonen som gör henne näst intill galen av åtrå. 
 
Vad är det han döljer bakom sin frustrerande arrogans? När Alice inser vad hon måste betala för att finna sanningen är det redan försent och gränsen mellan arbete och privatliv suddas ut."
 
==========================================================================
Min kommentar:

Dödlig åtrå är en spännande och lättläst deckare med erotiska inslag. Kombinationen deckare och erotik tycker jag passar riktigt bra ihop i den här boken. Gillar karaktärerna i boken och också miljöbeskrivningen. Dödlig åtrå är Susanne Ahlenius debutbok, den första boken i en planerad trilogi och jag vill gärna läsa de kommande böckerna också. Rekommenderas!

Betyg:
 

Dödlig åtrå kan köpas här:
Häftad: Adlibris, Bokus

1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...