torsdag 27 augusti 2015

En oemotståndlig affär

Titel: En oemotståndlig affär
Författare: Birgitta Bergin
Format: E-bok
Antal sidor: 340
Förlag: Bokfabriken
Serie: Anna Holm
Genre: skönlitteratur
Rec.ex.

"Lägenheten på Riddargatan i Stockholm har blivit vårt hem, vår lilla fristad. Det är där vi har hittat vårt nya liv livet utan Calle och utan Jesper. Livet som det ser ut idag: bara min lille Lucas och jag.

Anna Holm har gått vidare efter att hennes stora kärlek Calle omkom i en olycka. Hon är numera styrelseordförande för Vansbo fastigheter och försöker få livspusslet att gå ihop. En ny kärleksrelation står långt ner på listan, efter styrelsemöten och matsäckar till treårige Lucas dagisutflykter.

På en mässa i Cannes träffar Anna den karismatiske bankmannen Fabian och sveps in i en passionerad relation. Men det är inte bara passionen som lockar henne Fabian kommer också med ett helt oemotståndligt affärserbjudande, en stor fastighetsaffär i Berlin. Det innebär mer tid för Anna i Berlin, och mer tid tillsammans med Fabian. Samtidigt har hon konstant dåligt samvete när det gäller Lucas. Hon är alltid sist att hämta på dagis och blir mer och mer irriterad på dagisfröken Filip, som Lucas avgudar. Filip med sina slitna jeans och t-shirt och sina oceanblå ögon som verkar se rakt igenom henne.

Man ska skilja på affärer och nöjen eller behöver man verkligen det? Affären med Fabian kräver allt mer av Anna, både i jobbet och privat. Snart känner hon att hon håller på att tappa fotfästet. Och som om det inte vore nog vägrar Filip lämna henne ifred. Nu vill han till och med träffa henne och Lucas och fika! Vad är det han är ute efter egentligen?"


=========================================================================
Min kommentar:

En oemotståndlig affär är en fristående fortsättning på Ett oemotståndligt förslag. Jag tycker ändå man ska läsa den första boken om Anna Holm först innan man läser En oemotståndlig affär, det ger ju så mycket mera då.

Boken är lättläst och en riktig bladvändare. Det var skönt att det började regna här igår så jag inte behövde ha dåligt samvete för att jag låg inne och läste hela eftermiddagen och kvällen. Boken var omöjlig att lägga ifrån sig, så bra var den.

Anna tycker jag är en rolig tjej, jag gillar att hon ibland säger saker hon sedan ångrar. Fabian ogillade jag redan från början och kunde inte förstå varför Anna blev så förälskad i honom. Filip vet jag inte riktigt vad jag tycker om, han var en ganska konstig typ. Advokaten Jessika gillade jag.

Jag skulle gärna ha gett den här boken fullt betyg men epilogen gillade jag inte alls så den drar tyvärr ner betyget. Det måste komma fort en bok till om Anna Holm och den vill jag gärna läsa.

Betyg:

Här kan ni läsa mera om författaren: Birgitta Bergin.

Tack till Bokfabriken för recensionsexemplaret!


Andra böcker jag läst av Birgitta Bergin: Ett oemotståndligt förslag, Fångad i Marbella


En oemotståndlig affär kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...