söndag 30 augusti 2015

En smakebit på søndag - Illdåd

En smakebit på søndag ordnas av den norska bloggen Flukten fra virkeligheten. Det går ut på att man ska bjuda på en smakbit av boken man läser just nu.

Min smakbit kommer från boken Illdåd av Thomas Erikson.

"Brottsofferjourer finns i alla polisdistrikt, sa Johanna med dämpad röst samtidigt som hon höll Sara i handen. Hon spanade längre bort i korridoren medan hon talade. Vi försöker hålla oss där det händer saker. Jag kan hjälpa dig med polisanmälan om du vill. Hon tystnade, såg en lång stund på Sara.

Sara var trött, vidrigt trött. Hon ville inte vara där. Det enda hon ville var att åka hem, dra täcket över sig och inte kliva ur sängen förrän någon gång till våren när dagarna blivit längre och luften varmare. Plötsligt ångrade hon att hon krävt att Tom skulle köra henne hit. Hon förstod att hon skulle få en massa frågor, men hon ville inte svara på dem längre."

10 kommentarer:

 1. Tack för smakbiten. Den här gillade jag!

  SvaraRadera
 2. okänd titel, men det låter spännande. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 3. Den har jag läst och jag gillar den här serien. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 4. Lustigt nog valde jag smakbit ur en annan bok med samma titel idag... men en helt annan genre och författare. :) Kände inte till denna bokserie av Thomas Erikson - tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 5. Tack för smakbiten! En författare som jag inte har läst ännu, låter väldigt spännande ;)

  SvaraRadera
 6. Läste Vanmakt, tredje delen i serien, och var helt fast under läsningen, men den bleknade snabbt för mig.

  SvaraRadera
 7. Denna står på min att-läsa-lista. Tack för smakbiten :)

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...