måndag 17 augusti 2015

Gift med djävulen

Titel: Gift med djävulen
Författare: Ramona Fransson
Format: ljudbok
Antal sidor: 315
Förlag: Anomar Förlag
Uppläsare: Reine Brynolfsson
Genre: deckare

"Greger Thulin och hans kollegor på Grova Brottsroteln i Göteborg får ännu ett märkligt fall på sitt bord. Tvåbarnsmamman Maria Eriksson anmäls försvunnen av sin arbetsgivare. Ingen har hört eller sett någonting i samband med försvinnandet, det verkar som att Maria har lämnat sitt hem och gått upp i rök. Hennes svärfar hävdar bestämt att hon lämnat sin man och sina två små söner för en annan man. Men kan det stämma? Maria älskar sina två söner över allt annat och även om hennes och Eriks äktenskap inte alltid är perfekt, så tycks hon inte ha någon anledning att försvinna frivilligt. Ju mer polisen gräver i fallet, desto märkligare blir det. Dessutom uppstår tvister mellan familjen Eriksson och Marias föräldrar när Erik vägrar låta sönerna Lars och Johan träffa sina morföräldrar. Mycket tyder på att Erik inte vill att sönerna ska tänka på sin försvunna mamma, utan låta livet gå vidare. Varför då? Kommer Greger och hans kollegor att kunna lösa detta märkliga fall?"

======================================================================
Min kommentar:

Gift med djävulen är den första bok jag läser av Ramona Fransson och jag gillade verkligen den här boken. Boken är den 9:de verklighetsbaserade deckare av författaren. Den är mycket spännande och uppläsaren är bra. Jag vill gärna läsa flera böcker av denna författare. Rekommenderas!

Betyg:

Gift med djävulen kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

3 kommentarer:

  1. Jag har läst tidigare böcker och tycker hon skrivit riktigt bra

    SvaraRadera
  2. Har varken hört talas om boken eller författaren tidigare. Tack för tipset.

    SvaraRadera
  3. Att handlingen grundar sig på verklig händelse(?) gör ju det hela ännu mer intressant. Får ta reda på mer om denna. :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...