måndag 24 augusti 2015

Konsten att höra hjärtslag

Titel: Konsten att höra hjärtslag
Författare: Jan-Philipp Sendker
Format: e-bok
Antal sidor: 334
Förlag: Bokförlaget Forum
Översättare: Lena Torndahl
Genre: skönlitteratur

"Tin Win är framgångsrik advokat i New York. Han kommer ursprungligen från Burma men hans amerikanska familj, hustru och två barn, vet nästan ingenting om hans uppväxt och bakgrund.

En dag strax efter att dottern Julia avlagt sin juridikexamen försvinner han utan ett ord. Familjen tvingas till slut acceptera att spåren slutar i Bangkok. Fyra år senare hittar Julia ett fyrtio år gammalt kärleksbrev som hennes far skrivit till en okänd kvinna i en by i Burma.

Hos Julia tänds åter hoppet och hon bestämmer sig för att söka upp kvinnan i brevet. När Julia kommer till den lilla byn bland bergen hamnar hon i en främmande värld. I byns tehus lär hon känna en man som berättar en märklig historia om den blinde pojken och flickan med de missbildade fötterna, om det som står skrivet i stjärnorna och om kärlek som övervinner allt."


=========================================================================
Min kommentar:

Konsten att höra hjärtslag är en underbart fin och berörande kärlekshistoria där man inte kan låta bli att tycka om Tin Win och Mi Mi. Härliga miljöbeskrivningar och snyggt omslag till boken. 

Betyg:

Konsten att höra hjärtslag kan köpas här:
Inbunden: Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus
Pocket: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...