lördag 15 augusti 2015

Mellan fyra ögon

Titel: Mellan fyra ögon
Författare: Denise Rudberg
Format: ljudbok
Antal sidor: 377
Förlag: Bonnier audio
Uppläsare: Anna Maria Käll
Genre: deckare

"Vädla Läroverk är Sveriges mest exklusiva och välrenommerade privatskola, där rektor Jane Eden styr såväl elever som lärare med järnhand. När skolans styrelseordförande mördas kopplas åklagarsekreterare Marianne Jidhoff och hennes kollegor in på det känsliga fallet. Snart upptäcker de att Jane Eden har haft ett hemligt kärleksförhållande med den mördade mannen och hon blir genast huvudmisstänkt.

Men är det verkligen så enkelt, eller döljer sig något ännu mörkare under den putsade ytan? Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid måste arbeta snabbare och diskretare än någonsin för att förhindra en katastrof.

Parallellt med mordutredningen brottas de tre utredarna med sina privatliv. Ett gammalt brev tvingar Marianne att bestämma sig - det är dags för henne att göra upp med minnena av sitt dåliga äktenskap och sina egna livsbeslut en gång för alla."


=====================================================================
Min kommentar:

Mellan fyra ögon är en mycket bra bok. Gillar den som ljudbok och uppläsaren är väldigt bra.

Betyg:

Andra böcker jag läst av Denise Rudberg: Två gånger är en vana, Inte riktigt enligt plan och Tillfällig lösningMellan fyra ögon kan köpas här:
Pocket: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...