tisdag 1 september 2015

Illdåd

Titel: Illdåd
Författare: Thomas Erikson
Format: Inbunden
Antal sidor. 440
Förlag: Damm förlag
Serie: Alex King (del 2)
Genre: deckare

"Under en efterfest på lucianatten blir Sara Leijon brutalt våldtagen av fyra män. Chockad och skadad tar hon sig till polishuset och gör sin anmälan. Fallet tycks glasklart, alla bevisen finns där, på Saras kropp och i hennes berättelse. Men när det gäller en våldtäktsrättegång är ingenting enkelt. När Sara lyckades ta sig ur lägenheten den där ödesdigra natten trodde hon att hon hade överlevt det värsta, men det visar sig snart att det bara var början.

Kriminalinspektör Nina Mander vet vad Sara ger sig in på när hon anmäler männen, hon vet att Sara har alla odds emot sig och i ett försök att hjälpa henne kallar Nina in beteendevetaren Alex King. Kanske kan han stötta och lotsa Sara genom den extrema påfrestningen. Alex tar sig an uppdraget, men vad han inte räknar med är hur starkt situationen kommer att påverka honom. Rättegången river upp fula sår ur det förflutna och för sent inser Alex att han tagit sig vatten över huvudet."


=========================================================================
Min kommentar:

Illdåd är en helt ok bok men lite seg. Blev för mycket rättegång i den tycker jag. Historien är trovärdig och skulle kunna vara sann.

Betyg:

Illdåd kan köpas här:
Pocket: Adlibris, Bokus
Inbunden: Bokus
E-bok: Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...