lördag 3 oktober 2015

Bränd himmel

Titel: Bränd himmel
Författare: Gilly Macmillan
Format: ljudbok
Uppläsare: Christian Fex
Originaltitel: Burnt Paper Sky
Översättare: Johan Nilsson
Förlag: Modernista
Genre: deckare/thriller
Utgiven: 2015

"Under en söndagsutflykt i Leigh Woods strax utanför Bristol låter Rachel Jenner sin åttaårige son springa i förväg. Ben är utom synhåll bara en kort stund. Sen är han borta och Rachel befinner sig mitt i varje förälders värsta mardröm.
I media slår försvinnandet ner som en bomb. Några ödesdigra handlingar får både pressen och allmänheten att vända sig mot Rachel. Och samtidigt visar det sig att Rachels syster bär på fruktansvärda hemligheter.
Kriminalkommissarie James Clemo och hans kollega Emma Zhang arbetar intensivt med det prestigefyllda fallet. Men när ledtrådar slutar i återvändsgränder och lögner kommer fram i ljuset blir läget allt mer desperat för alla inblandade.
Rachel är pressad till bristningsgränsen av sorgen och den förkrossande oron över sin son, av trycket från polisutredningen och den hårt dömande allmänheten. Vem kan hon egentligen lita på? Och vem kan lita på henne?"


=========================================================================
Min kommentar:

Bränd himmel är en mycket bra debut av författaren Gilly Macmillan. Boken är spännande och gripande. Att ens barn försvinner måste vara en fruktansvärd mardröm för en förälder. 

Jag kan verkligen rekommendera denna bok och vill gärna läsa mera av Gilly Macmillan.


Betyg:

Bränd himmel kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...