tisdag 17 november 2015

Så länge du är min syster

Titel: Så länge du är min syster
Författare: Peo Bengtsson
Format: e-bok
Antal sidor: 398
Förlag: Massolit förlag
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2014

"Bandet mellan William och Betty har alltid varit starkt. De två syskonen fick klara sig själva redan som barn, när föräldrarna svek. Det gick faktiskt bra - över förväntan - men som vuxna har de båda svårt med sina relationer. William har en affär med en gift kvinna. Han vet att han borde motstå, men det förbjudna lockar. Betty däremot tröttnar alltid på sina förhållanden så fort förälskelsefasen är över.
Men när Betty träffar den karismatiske Christian faller hon pladask. Sakta men säkert glider syskonen isär. Christian vill ha Betty för sig själv, vilket får dramatiska konsekvenser.
Humor och allvar när en syskonrelation sätts på prov."
 
=============================================================================
Min kommentar: 

Så länge du är min syster är en väldigt bra och fängslande bok. Den är mycket verklighetstrogen och karaktärerna känns äkta på nåt vis. Detta är den första bok jag läser av Peo Bengtsson och jag vill gärna läsa flera av hans böcker. Kan varmt rekommendera denna bok.

Pocketboken har ett helt annat omslag men jag gillar det här omslaget mera. 

Betyg:
 
 
Så länge du är min syster kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Pocket: Adlibris, BokusInga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...