lördag 23 januari 2016

Bokbloggsjerka 22 - 25 januari

Bokbloggsjerka 22 - 15 januari: "Jag hade egentligen tänkt ställa frågan om vilka utmaningar du har tänkt ge er i kast med i år, men jag har sett att väldigt många redan har besvarat den så den får bli en bonusfråga som ni får svara på om ni vill.
I stället vill jag veta vilken bok/vilka böcker du tycker är bäst som är baserad/e på tv/film. Det är även möjligt att vända på den här frågan: tv/film -> bok/böcker. Du väljer själv vilken variant du vill svara på.
Ber om ursäkt för att jag ställer något  ”luddiga” frågor. Förtydligande: Bok/böcker som baseras på tv-serie/film (som mitt exempel, med det undantaget att handlingen i den inte har något med själva serien att göra eftersom Sarah och Holder möts för första gången här), alternativt tv/film som baseras på en bok (filmatisering)."


Min tolkning:
Da Vinci koden av Dan Brown - Den här boken har jag läst många gånger och filmen har jag sett ett par gånger. Boken var klart bättre än filmen.

2 kommentarer:

  1. Tyvärr har jag bara sett filmen, boken väntar i bokhyllan.

    SvaraRadera
  2. Jag har också bara sett filmen, och hade i början svårt att få ihop trådarna. Jag borde läsa boken :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...