måndag 18 januari 2016

I huvudet på din katt

Titel: I huvudet på din katt
Författare: Susanne Hellman Holmström, Sara J. Hellman
Format: E-bok
Antal sidor: 158
Förlag: Bokfabriken
Genre: fakta
Utgiven: 2015

"Det finns inget bättre än en lycklig och glad katt. Och nästan inget värre än en olycklig. Ibland krockar våra arters kulturer och vi missförstår våra älsklingars behov och vilja. Kattens kreativitet är utan motstycke när frustrationen eller ogillandet slår till, så det gäller att försöka tyda rätt.

I huvudet på din katt är sprängfylld med fakta, tips och kuriosa. Här lär du dig läsa av kattens kroppsspråk och får tips om hur du undviker kattproblem och löser redan existerande. Varför vägrar katten äta, varför går den inte på lådan utan föredrar din säng, och varför blir dina katter inte vänner?

Boken passar alla både dig som är nybliven kattentusiast, och dig som har haft katt i hela ditt liv. Man blir aldrig fullärd!"


=======================================================================

Min kommentar:  

I huvudet på din katt är en helt ok bok som kanske passar bäst för nyblivna kattägare. För mig som är en kattmänniska och haft katt hela mitt liv är boken inte så himla intressant eftersom jag redan vet det mesta som står i den. 

E-boken som jag läser på Storytel är full av slarvfel och skrivfel. Jag borde egentligen bara ge boken 2 av 5 i betyg men eftersom jag är kattälskare så får den :

Betyg:

I huvudet på din katt kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...