fredag 1 januari 2016

Lästa böcker i december 2015I december månad läste jag endast 3 böcker och det berodde på att jag haft massor med jobb och helt enkelt inte haft tid och ork att läsa flera.

Jag har även börjat på en bok jag inte orkat läsa klar eftersom den inte var så intressant som jag trodde att den skulle vara. Den hette Pekingsyndromet: Kina, makten och pengarna av Ola Wong.

Jag har också börjat lyssna på två ljudböcker. Den första hette Barn 312 av Hans Ulrich Horster, jag retade upp mig på uppläsaren och orkade inte lyssna klart, men jag vill gärna läsa den här boken någon gång. Den andra boken som jag fortfarande lyssnar på heter Konsten att vara Caroline av Peter Barlach, denna bok tror jag att jag ska börja lyssna från början eftersom jag missat en del då jag somnat under lyssningen.

En hyllvärmare: Kråkflickan
En Augustprisvinnare: Allt jag inte minns
En julklappsbok: How to tell if your cat is plotting to kill you

104. How to tell if your cat is plotting to kill you - Oatmeal 3 (häftad)
103. Jonas Hassen Khemiri - Allt jag inte minns 3 (inbunden)
102. Jerker Eriksson/Håkan Axlander Sundqvist - Kråkflickan 3 (inbunden)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...