lördag 2 januari 2016

Minns mig som en ängel

Titel: Minns mig som en ängel
Författare: Kristina Appelqvist
Format: E-bok
Antal sidor: 411
Förlag: Piratförlaget
Genre: deckare
Utgiven: 2014
Serie: Helena Waller (del 1)

"Vill du veta vem som får årets Nobelpris i litteratur?Helena Waller tror inte sina öron när stiftelsens ordförande avslöjar hemligheten.

På vackra Bjertorps slott möts ett sällskap för att utse den författare som ska tilldelas ett prestigefullt pris. Men inget blir som de tänkt sig. Morgonen därpå hittas en av medlemmarna död under märkliga omständigheter. Plötsligt förbyts den trevliga samvaron i en mardrömslik jakt på en oberäknelig mördare som tycks vara ute efter fler offer.

Litteraturforskaren Helena Waller dras allt längre in i ett kusligt morddrama som tycks ha egendomliga beröringspunkter med Svenska Akademien, en gammal kärlekshistoria, en okänd opera och den danska författarinnan Karen Blixen."


===========================================================================
Minns mig som en ängel blir min första utlästa bok det här nya året. Boken är den första i serien om Helena Waller, jag har tidigare läst del 2 Flickan framför muren och den gillade jag också. Boken snabbläst, spännande och intressant. Vill gärna läsa flera böcker i samma serie.

Betyg:

Andra böcker jag läst av Kristina Appelqvist: Flickan framför muren.

Minns mig som en ängel kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Pocket: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

1 kommentar:

  1. Den här köpte jag förra året, efter att jag varit och lyssnat på Kristina Appelqvist på biblioteket. Har inte läst den än, men nu blev jag ju riktigt sugen på den :)

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...