måndag 18 januari 2016

När klockan slår fem

Titel: När klockan slår fem
Författare: Denise Rudberg
Format: ljudbok
Antal sidor: 300
Förlag: Bonnier Audio
Uppläsare: Anna Maria Käll
Genre: deckare
Serie: Elegant crime del 5
Utgiven: 2015

"Det är sensommar och Stockholm skakas av en rad överfallsvåldtäkter i de finaste kvarteren på Östermalm. När ett av våldtäktsoffren mördas, och hon visar sig vara dottern till en välrenommerad kommissarie, får åklagarsekreterare Marianne Jidhoff och hennes kollegor det känsliga fallet. De börjar misstänka att det finns kopplingar till en serie våldtäkter som skedde tjugo år tidigare i Lunds studentkretsar. Tillvägagångssättet då liksom nu är utstuderat - efter att noggrant ha valt ut sina offer tar sig gärningsmannen in i deras hem när de sover.

Marianne Jidhoff, kriminalkommissarie Torsten Ehn och kriminalassistent Augustin Madrid anar att våldtäktsmannen själv har kopplingar till Östermalm, men upptäcker snart hur svårt det är att få familjerna i de eleganta våningarna att prata om en av de sina.

Denise Rudberg tar oss än en gång med in i överklassens salonger och bjuder på både krypande spänning och elegant underhållning."


======================================================================

Min kommentar:  

När klockan slår fem är en helt okej deckare som är spännande och underhållande. Uppläsaren Anna Maria Käll har en bra röst och passar mycket bra som uppläsare.

Betyg:


När klockan slår fem kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

1 kommentar:

  1. Har läst de fyra tidigare delarna så jag ska nog läsa den här också.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...