lördag 23 januari 2016

Rum 112

Titel: Rum 112
Författare: Sofie Sarenbrant
Format: ljudbok
Förlag: Ordfront ljud
Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Genre: deckare
Utgiven: 2014
Novell


"Plötsligt var du bara där, utan förklaring. Jag förstår inte hur du kom in i mitt liv. Och alldeles för sent insåg jag att ingenting kan stoppa dig. Jag trodde att det bara var ett misstag, ack vad fel jag hade.

Petra vill göra slut med Henke och hennes val att hantera situationen är allt annat än rationella vilket leder till stora problem. Men är valen egentligen hennes och vad har egentligen hänt på rum 112? Sofie Sarenbrant målar upp en hisnande berättelse med ödesdigra konsekvenser."
 
===================================================================
 
Min kommentar:
 
Rum 112 är en mycket spännande novell av Sofie Sarenbrant. Uppläsaren Katarina Ewerlöf har en bra röst. Rekommenderas!
 
Betyg:
 
Rum 112 kan köpas här:
Ljudbok: Adlibris, Bokus
E-novell: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...