måndag 1 februari 2016

Good Girl

Titel: Good Girl - ingenting är som du tror
Författare: Mary Kubica
Format: E-bok
Antal sidor: 378
Förlag: HarperCollins Nordic
Originaltitel: The Good Girl
Översättare: Susanne Andersson
Genre: deckare
Utgiven: 2015

"Jag har förföljt henne de senaste dagarna. Jag vet var hon handlar sin mat, var hon lämnar in sin tvätt, var hon arbetar. Jag vet inte vad hon har för färg på ögonen eller hur de ser ut när hon blir rädd. Men det kommer jag göra.

Som dotter till en framstående domare i Chicago har Mia Dennett ignorerat sin pappas förväntningar och blivit bildlärare på en skola för problembarn. En kväll går Mia till en bar för att träffa sin tillfälliga pojkvän, men när han inte dyker upp gör hon valet att gå hem med en främling. Till en början verkar Colin Thatcher vara ett säkert one night stand med sitt inställsamma sätt och sin torra humor.

Colins jobb är att kidnappa Mia, som ett led i en invecklad utpressningshistoria, och att överlämna henne till sina uppdragsgivare. Men planen tar en oväntad vändning när Colin plötsligt bestämmer sig för att gömma Mia i en övergiven stuga mitt ute i ingenstans, på flykt från både polisen och de personer som anlitat honom. Mias mamma och kriminalkommissarie Gabe Hoffman gör allt de kan för att hitta dem. Men ingen hade kunnat förutspå den härva som slutligen får hela familjen Dennetts värld att rämna.

En beroendeframkallande, otroligt spännande och stramt skriven thriller, Good Girl är en medryckande debutbok som avslöjar hur även den mest perfekta familjen kan vara något helt annat än vad som syns på ytan ..."
======================================================================
Min kommentar:
Good Girl är en mycket spännande och snabbläst bok. En riktig bladvändare, man vill bara läsa mer och mer så man får veta hur det går. Jag tyckte mycket om den här boken och kan verkligen rekommendera den. 
Boken är författarens debutbok och jämförs med Gone Girl som är en bok jag inte har läst så jag kan inte uttala mig det.

Betyg: ✿+
Good Girl kan köpas här:
Häftad: Adlibris, Bokus
Pocket: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...