måndag 1 februari 2016

Tematrio - USA

I veckans Tematrio vill Lyran att vi ska berätta om tre läsvärda böcker från USA.

Jag läser inte många böcker från det stora landet i väst så detta var ett svårt tema för mig.

1. Good Girl - Mary Kubica.
En riktigt spännande och bra bok som handlar om Mia som blev kidnappad av Colin.

2. I cirkelns mitt - Dan Brown.

"När en ny NASA-satellit fångar bevis på ett häpnadsväckande sällsynt fynd begravt djupt ner i den arktiska isen kan det ifrågasatta rymdorganet utropa att de vunnit en efterlängtad och nödvändig seger - en seger som har en avgörande betydelse för det amerikanska rymdprogrammet och i den pågående presidentvalkampanjen. "

3. Den förlorade symbolen - Dan Brown.
"Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler."

8 kommentarer:

 1. Dan Brown har jag faktiskt aldrig läst.

  SvaraRadera
 2. Jag har läst flera av Dan Browns böcker. Tycker nog att Da Vinci-koden och Änglar och demoner är de bästa.

  SvaraRadera
 3. Har läst de två sista av Dan Brown. Good Girl vill jag läsa.

  SvaraRadera
 4. Jag läste Da Vinci-koden, men sen fick det räcka med Brown för min del...

  SvaraRadera
 5. Good girl har börjat locka lite :)

  SvaraRadera
 6. Ja just det. Dessa två böckerna av Dan Brown är ju riktigt bra. har läst alla hans böcker.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...