fredag 18 mars 2016

Bokbloggsjerka 18 - 21 mars

I veckans bokbloggsjerka är frågan:

Har du någonsin haft en ”book hangover”, det vill säga en bok som tar slut på tok för tidigt och lämnar ett sådant avtryck/tomrum att du inte riktigt förmår dig plocka upp en ny bok för att aktivt försöka komma över den?  Vilken i så fall?

Mitt korta svar är: Nej det har jag inte haft. Visst har det funnits böcker jag tyckt varit så bra att jag inte ville att de skulle ta slut men aldrig att jag fått en bokbaksmälla så att jag inte förmått mig plocka upp en ny bok.

10 kommentarer:

 1. Ungefär så där är det för mig också och en bok kan leva kvar väldigt länge, flera år, men det stoppar mig inte från att börja läsa en annan bok :)

  SvaraRadera
 2. Tror den boksmälla jag hade var under min tid på universitetet, då jag knappt ville se åt böcker utan höll mig bara till kurslitteraturen. Annars tror jag inte att jag har det problemet direkt.

  SvaraRadera
 3. Jag kan ibland efter att ha läst en riktigt bra bok behöva lite tid för att smälta den boken innan jag påbörjar nästa.

  SvaraRadera
 4. jag får ganska ofta boksmällor

  SvaraRadera
 5. Behöver nog för egen del en läspaus ibland då en bok "ruskat om" ordentligt. Oftast handlar det ju även om böcker man läst otroligt intensivt.

  SvaraRadera
 6. Det händer bara någon enstaka gång för mig.

  SvaraRadera
 7. Jag får boksmällor ibland men brukar oftast börja på ny bok ganska snabbt.

  SvaraRadera
 8. Som tur är händer det inte allt för ofta.

  SvaraRadera
 9. jo, ibland vill jag smälta lite längre.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...