onsdag 16 mars 2016

Som ett brev på posten

Titel: Som ett brev på posten
Författare: Birgitta Bergin
Förlag: Bokfabriken
Format: ljudbok
Uppläsare: Anna Maria Käll
Antal sidor: 355
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2016

"Elsa och Thore, 81 år gamla, träffas på en bridgeklubb och blir otroligt förälskade. Ingen av dem hade kunnat ana att de skulle få uppleva kärlek igen så sent i livet. Det känns så härligt, men inte alla ser med blida ögon på deras oväntade förhållande. Hemligheter, girighet och avundsjuka gror i deras respektive familjer. Barn och barnbarn, svärdöttrar och svärsöner, alla verkar ha egna motiv att sätta käppar i hjulet för dem.

När Elsa och Thore bjuder sina familjer på förlovningsfest i skärgården, ställs situationen på sin spets. Och allt precis ALLT som inte får hända händer."

=====================================================================

Min kommentar:

Som ett brev på posten är en okej bok att lyssna på som tidsfördriv. Att jag valde denna bok berodde endast på att författaren var Birgitta Bergin och att uppläsaren var Anna Maria Käll. Jag gillade verkligen författarens senaste böcker Ett oemotståndligt förslag och En oemotståndlig affär. Baksidestexten till Som ett brev på posten tilltalade mig inte alls. Jag tappade koncentrationen flera gånger under lyssningen. Boken var bra men inte alls lika bra som de två senaste böckerna av samma författare.

Betyg:

Andra böcker jag läst av Birgitta Bergin: Ett oemotståndligt förslag, En oemotståndlig affär, Fångad i Marbella.

Som ett brev på posten kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...