fredag 1 april 2016

Bokbloggsjerka 1- 4 april

Bokbloggsjerka 1 - 4 april: Blogga om en bok (eller flera) som är minst hundra år gammal men som fortfarande är läsvärd. Vuxenbok, barnbok, facklitteratur, vad du vill. Motivera!April, april...nu blev ni lurade hit för ett besök på min sida fastän jag inte har några tips att ge. Jag läser inte hundra år gamla böcker. Jag gillar nytt och spännande.

Aprilskämten är åtminstone gamla, enligt Wikipedia tror man dom kom till Sverige i mitten av 1600-talet.

12 kommentarer:

 1. Jaha den gick man på ... undrar om jag blivit lurad flera gånger utan att märka det?

  SvaraRadera
 2. Det var dagens bästa aprilskämt, tack för det.

  SvaraRadera
 3. gamla böcker kan vara hur spännande som helst! Det är du som har blivit lurad att tro något annat... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan hända, men gamla böcker intresserar mig inte just nu i alla fall. :)

   Radera
 4. Haha det var jag inte beredd på, var andra gången jag blev lurad idag.

  SvaraRadera
 5. jahaja! andra gången jag blev lurad idag! eller tredje? klart att du gillar klassiker

  SvaraRadera
 6. Ja där blev man allt lurad! :D
  Men att också gammalt är spännande kan jag nog tycka, utan att luras. ;)

  SvaraRadera
 7. Haha snyggt bokomslag du trixade ihop.

  SvaraRadera
 8. Allt gammalt är inte trist och tråkigt, men man ska absolut inte tvinga sig att läsa de där klassikerna. De finns kvar om du någon gång ändrar dig :)

  SvaraRadera
 9. Jag läser tvärtom nästan inga nya böcker just nu, det kan ha med kurser att göra å ena sidan, å andra sidan finns det ju så otroligt mycket intressant att läsa bland äldre litteratyr, så jag undrar om jag någonsin kommer till nutid ;).

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...