onsdag 27 april 2016

En liten värld

Titel: En liten värld
Författare: Åsa Hellberg
Förlag: Bonnier Audio
Format: ljudbok
Uppläsare: Kerstin Andersson
Utgiven: 2014
Genre: skönlitteratur


"Har man ingen reskamrat får man väl följa efter någon som är på väg till Arlanda, tänker Elsa, 70-årig änka som inte längre vill sitta ensam i Farsta. I smyg förföljer hon slumpvis utvalda personer och hon hinner komma till både Västerås och London innan den riktigt stora resan står för dörren.

Isabella, före detta filmstjärna, blir fortfarande igenkänd för sitt vackra ansikte. Vid 50 står hon i ett vägskäl och funderar på vad hon ska göra av sitt liv. Ska hon sälja sitt framgångsrika företag, ska hon flytta utomlands, ska hon någonsin våga öppna sitt hjärta för en man igen?

Carina, Isabellas färgsprakande väninna, bor i England och blev nyligen lämnad av sin man för en yngre talang. När allt vänds upp och ner drar hon med sig Isabella in i ett nytt projekt: de ska bo och arbeta tillsammans på den engelska landsbygden.

Slumpen, eller om det kanske är ödet, för samman Elsa med Carina och Isabella och de tre kvinnorna får stor inverkan på varandra. Alla försöker de hitta nya vägar i tillvaron, men det är betydligt svårare att förändra sig själv och sitt liv än de trodde."


========================================================================

Min kommentar: 

En liten värld är en rolig och härligt underhållande feelgood-roman. Uppläsaren är mycket bra och har en behaglig röst.

Betyg:

Andra böcker jag läst av Åsa Hellberg: Toscana tur och retur

En liten värld kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Pocket: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...