tisdag 31 maj 2016

Dödligt dubbelspel


Titel: Dödligt dubbelspel
Författare: Susanne Ahlenius
Förlag: Hoi förlag
Format: Häftad
Antal sidor: 218
Genre: erotisk deckare
Rec.ex.

"Alice Wiklund och Tyler Rimes på Scotland Yard har precis avslutat en omfattande mordutredning. Rättegången är över, seriemördaren sitter inlåst men det räcker inte för Alice. Trots att hon höll på att bli hans sjunde offer vill hon få svar på en fråga som ständigt förföljer henne. Kan ondska gå i arv? Alice får kontakt med Ryan Kendall, seriemördarens tvillingbror. Kommer han att kunna ge henne ett svar?

Alice har återkommande mardrömmar, svårt att hantera vardagen. Hon vill gå vidare, lägga utredningen bakom sig men det är lättare sagt än gjort och när hon hittar ett skelett av ett barn i familjen Kendalls herrgård, blir det början på en mordutredning som kommer att ta dem trettio år tillbaka i tiden.

På teamets bord hamnar ytterligare en mordutredning, en kvinna har hittats död i ett badkar, strypt. Fallet är identiskt med mordet på Alices väninna, Ann von Walden, men vad har de gemensamt förutom tillvägagångssättet? Utredningen tar en oväntad vändning och Alices kollega, Tyler inser att han är anledningen till att Ann blev mördad.

Alice & Co blir indragna i ett dödligt dubbelspel där någon sitter med en vinnande hand och väntar på nästa giv. "


===================================================================


Dödligt dubbelspel är den andra delen i en trilogi av Susanne Ahlenius, den första boken har jag också läst och den heter Dödlig åtrå.

Boken är en mycket bra och spännande deckare kryddad med erotik. Den är också snabbläst och underhållande. Karaktärerna är intressanta och jag har svårt att lägga ifrån mig boken utan vill bara läsa mera.

Författaren får kombinationen deckare och erotik att passa mycket bra ihop i denna bok.

Bokens omslag är riktigt snyggt.

Längtar efter den tredje boken i serien som ska heta Dödens hämnd och utkommer 2017.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Susanne Ahlenius: Dödlig åtrå

Tack till Susanne Ahlenius och Hoi förlag för recensionsexet.

Dödligt dubbelspel kan köpas här:
Häftad: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...