söndag 22 maj 2016

Smakebit på søndag - Dödligt dubbelspel

En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit av boken man håller på att läsa just nu.

Min smakbit kommer från Dödligt dubbelspel av Susanne Ahlenius.


"Framför henne finns en trappa som ser allt annat är stabil ut. När hon kliver ner ett steg till protesterar den ljudligt. Det är som en avgrund, men tack vare ficklampan ser hon nästa steg och bakom sig hör hon Jake muttra något. Hon har tagit det sista steget och står nu i en gång som verkar dela på sig. Hon försöker hålla rädslan, som börjar krypa in i varje skrymsle av hennes hjärna, i schack och tar ett djupt andetag. Den unkna lukten sprider sig i näsan och hon fnyser till."

10 kommentarer:

 1. En serie som jag är nyfiken på! :)

  SvaraRadera
 2. Verkar spännande har ännu inte läst något av denna författare,

  SvaraRadera
 3. Spännande smakbit, men blir lite avskräckt av omslaget.

  SvaraRadera
 4. Jag gissar romance... i så fall så gillar jag omslaget för det signalerar rätt genre. Då vet jag att jag inte behöver kolla den ;)

  SvaraRadera
 5. Tack för spännande smakbit! Tidigare okänd bok/författare för mig.

  SvaraRadera
 6. Tack för smakbiten. En ny titel för mig.

  SvaraRadera
 7. har aldrig hört författarnamnet. tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 8. Okänd författare för mig. Tack för smakbiten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...