torsdag 30 juni 2016

Det andra ansiktet

Titel: Det andra ansiktet
Författare: Mari Jungstedt
Förlag: Albert Bonniers förlag
Format: ljudbok
Uppläsare: Katarina Ewerlöf
Serie: Knutas del 13
Genre: Deckare
Utgiven: 2016

"Den idylliska kustorten Ljugarn håller på att vakna till liv inför turistsäsongen. Då hittas den välkände konstnären och småbarnspappan Henrik Dahlman mördad i sitt sommarhus, 
fastkedjad i sängen med handbojor.

När ett liknande mord begås på fastlandet dras kommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson in i en intensiv mördarjakt, samtidigt som deras kärleksförhållande prövas på allvar. Reportern Johan Berg är tillbaka på Gotland och bedriver egen spaning vilket försätter honom i livsfara."


========================================================================

Min kommentar:

Det andra ansiktet är en mycket bra och spännande deckare. Jag har läst nästan alla böcker i denna serie, och gillat dem alla. Det är inte bara deckargåtan som är intressant utan även förhållandet mellan kommissarie Knutas och hans kollega Karin Jacobsson. 

På sommaren passar ljudböcker bra då man ligger och slappar i solstolen och inte vill anstränga ögonen i solen. Uppläsaren Katarina Ewerlöf var bra i den här boken. 

Vill gärna läsa mera böcker av samma författare.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Mari Jungstedt: En mörkare himmel, Den man älskar, Du går inte ensam, Den du inte ser, Den sista akten, Den mörka ängeln, Den dubbla tystnaden, Den inre kretsen, Det fjärde offret, Den farliga leken.

Det andra ansiktet kan köpas här:

Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...