måndag 6 juni 2016

Tiggaren

Titel: Tiggaren
Författare: Sofie Sarenbrant
Förlag: Bookmark Förlag
Format: E-bok
Antal sidor: 360
Genre: deckare
Serie: Emma Sköld del 5
Utgiven: 2016


"Minnesstunden är känslosam. En ung kvinna är död, under ofattbara omständigheter. Men i bakgrunden befinner sig en person som intensivt betraktar de sörjande, mån om att själv inte bli sedd.

Samtidigt faller Stockholms tiggare offer för vad som verkar vara en psykopatisk seriemördare. Polisen famlar i mörkret, och den enda personen som kan stoppa morden måste göra allt för att stanna i det fördolda.

Tiggaren är den obehagligt aktuella och spännande femte delen om kriminalinspektör Emma Sköld. Oavsett om boken läses som en fristående deckare eller en fortsättning på serien kommer läsaren att få ta del av Emma Skölds starka och rättmätiga hämnd."=======================================================================

Min kommentar:

Tiggaren är den femte delen i serien om Emma Sköld och jag har läst dem alla. Den här boken är lika bra som de tidigare och mycket aktuell då den handlar om rumänska tiggare. Tiggaren är spännande och en riktig sträckläsningsbok, som är nästan omöjlig att lägga ifrån sig innan den är utläst.

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Sofie Sarenbrant: Vila i frid, Andra andningen, Visning pågår och Avdelning 73.

Tiggaren kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...