fredag 15 juli 2016

Bokbloggsjerka 15 - 18 juli


Bokbloggsjerka 15 - 18 juli:

Har du halvt om halvt längtat ihjäl dig efter en bok som till syvende och sist inte alls höll måttet? Vilken i så fall? Eller omvänt, finns det en bok som du var tveksam till men som senare skulle visa sig överträffa alla dina förväntningar?

En bok som jag blev besviken på var Dan Browns Inferno. Jag gillade väldigt mycket alla hans andra böcker och trodde att Inferno skulle vara lika bra som dem, men det var den inte.

En bok jag var tveksam till var Barnbruden av Anna Laestadius Larsson, omslaget tilltalade mig inte alls och historiska romaner trodde jag inte var riktigt min grej.  Boken överträffade mina förväntningar och jag gillade den mycket och gillade även de två andra böckerna i trilogin, Pottungen och Räfvhonan.9 kommentarer:

 1. Jag gillade faktiskt Inferno, men tyckte å andra sidan att boken före, Den förlorade symbolen var aningen sämre. Anna Laestadius Larssons böcker står och väntar i min bokhylla. Jag hoppas gilla dem för jag tycker om historiska romaner.

  SvaraRadera
 2. Dan Brown har jag valt bort helt. Men "Barnbruden" har jag hört gott om.

  SvaraRadera
 3. Dan Brown har jag inte läst, men jag har sett den första filmen. funderar på att läsa Laestadius Larsson

  SvaraRadera
 4. Gillade också Barnbruden, ännu mer när jag fick reda på att den byggde på Charlottas dagböcker - ganska häftigt :)

  SvaraRadera
 5. Inferno har jag kvar att läsa, men jag blev besviken på Den förlorade symbolen :)

  SvaraRadera
 6. Har läst en bok av Brown, Da Vinci koden, men blev lite besviken. Kanske hade jag för höga vändningar. ;) Barnbruden är jag nyfiken på.

  SvaraRadera
 7. Alla de övriga Dan Brown har jag läst, men inte Inferno, blev inte så sugen på att läsa den nu heller. ;)
  Barnbruden (avbruten läsning) var inte en historisk roman i min smak, i motsats till alla andra (känns det som).

  SvaraRadera
 8. Barnbruden tyckte jag också om, de två andra delarna har jaf inte hunnit läsa än.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...