onsdag 6 juli 2016

I sanningens namn

Titel: I sanningens namn
Författare: Viveca Sten
Förlag: Bokförlaget Forum
Format: E-bok
Antal sidor: 489
Serie: Morden i Sandhamn del 8
Genre: deckare
Utgiven: 2015

"Varje sommar samlas hundratals barn till seglarlägret på Lökholmen, den lilla ön mittemot Sandhamn. Men ledarna klarar inte av att hålla alla barn under uppsikt och snart utses en hackkyckling. Mobbningen ökar för varje dag och blir allt grövre. Samtidigt lurar någon i skuggorna, som bevakar varje steg som barnen tar.

Nora Linde ska påbörja sin svåraste rättegång sedan hon kom till Ekobrottsmyndigheten. Hon har åtalat en VD i byggbranschen som förskingrat miljontals kronor och ser fram emot en fällande dom. Men den åtalade mannen är fast besluten att inte hamna i fängelse, kosta vad det kosta vill och rättegången får förödande konsekvenser.

Thomas Andreasson är tillbaka på Nackapolisen efter en kort sejour hos ett bevakningsföretag. Han är lättad över att arbeta som polis igen men relationen med sambon Pernilla är ansträngd. När ett barn försvinner från seglarlägret måste Thomas lägga sina privata bekymmer åt sidan. Ett förtvivlat sökande inleds samtidigt som tiden håller på att rinna ut."

========================================================================

Min kommentar:

I sanningens namn är en helt okej deckare som är spännande och lättläst men också lite seg. 

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Viveca Sten: I den innersta kretsen, I natt är du död, I farans riktning, I stundens hetta, I de lugnaste vatten, I maktens skugga.

I sanningens namn kan köpas här: 
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...