tisdag 27 september 2016

Djävulen är en lögnare

Titel: Djävulen är en lögnare
Författare: Sara Razai
Förlag: Förlaget
Format: kartonnageband?
Antal sidor: 301
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2016
Rec.ex.

 "Hope och Meri är bästa vänner. De växte upp tillsammans i Helsingforsförorten Gårdsbacka, och tog hand om varandra medan deras mammor var upptagna med att vara vilda och vackra.
När Hope och hennes mamma Gloria deporteras från Finland och hamnar i Kamerun igen, i mormors hus i stadsdelen New Bell i Douala, förändras allt. Medan Gloria envist biter sig fast vid drömmen om Europa har Hope allt svårare att veta vad hon egentligen vill. Kvar i Gårdsbacka är Meri lika håglös och chattmeddelandena till Hope är hennes livlina. En dag i november ställs allt på sin spets. Meri befinner sig plötsligt ute på en irrfärd i förorten med en barnvagn, eftersom Jade dumpat sitt barn hos henne klockan sju på morgonen och vägrar svara i telefon. Meri rör sig under dagen mellan Gårdsbacka och Östra centrum på jakt efter Jade. Samma dag i New Bell fattar Gloria ett beslut att åka tillbaka till Europa. Det gör Hope förtvivlad."

=====================================================================

Min kommentar:

Djävulen är en lögnare är en bok där titeln och baksidestexten lockar till läsning. Tyvärr var den här boken ingenting för mig. Jag tycker att den är tungläst och det har tagit mig lång tid att få den utläst. Den här boken passar säkert mycket bättre åt någon annan än mig.

Betyg:

Tack till Förlaget för rec.ex.

Djävulen är en lögnare kan köpas här:

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...