tisdag 27 september 2016

Ett oemotståndligt begär

Titel: Ett oemotståndligt begär
Författare: Birgitta Bergin
Förlag: Bokfabriken
Format: e-bok
Antal sidor: 314
Serie: Anna Holm del 3
Genre: skönlitteratur
Utgiven: 2016

"Anna har allt hon någonsin önskat sig - ett harmoniskt familjeliv och ett utmanande jobb som företagsledare för Vansbo fastigheter. Men när hennes älskade börjar arbeta med ett nystartat välgörenhetsprojekt drivs de allt längre ifrån varandra. Och vem är egentligen projektets mystiska och hemliga grundare?

Inte blir det lättare att hålla relationen vid liv när ett svekfullt ex till Anna dyker upp i Stockholm och gör allt för att få kontakt med henne. Hon står till en början emot hans inviter, men när han råkar ut för en olycka ser hon ingen annan utväg än att hjälpa honom. Orosmolnen hopar sig alltmer över Annas nyfunna lycka, och en ödesdiger konfrontation ställer situationen på sin spets. När stormen bedarrat har Anna fler svar än vad hon önskat sig. Först då vet hon vad som är sant och falskt, vem som är hennes vän och vem som är hennes fiende."


=========================================================================

Min kommentar:

Ett oemotståndligt begär är den tredje och sista delen i serien om Anna Holm. Dom två första böckerna heter Ett oemotståndligt förslag och En oemotståndlig affär. Det här är en serie som jag gillade mycket och det är synd att det inte blir flera böcker om Anna Holm. 

Boken är lättläst och man kan inte låta bli att läsa vidare hela tiden för att få reda på hur det ska gå. Detta var precis en sådan bok jag behövde just nu eftersom jag haft en ganska trög läsmånad i september.

Betyg:


Ett oemotståndligt begär kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

2 kommentarer:

  1. Läste alldeles nyss Som ett brev på posten av Bergin. Riktigt underhållande. Fick mersmak!

    SvaraRadera
  2. Den finns i min läsplanering för den här veckan.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...