lördag 10 september 2016

Liv

Titel: Liv
Författare: Mikaela Bley
Förlag: Lind & Co
Format: ljudbok
Uppläsare: Callin Öhrvall Delmar
Antal sidor: 462
Genre: deckare
Utgiven: 2016

"Det är en varm dag i slutet av augusti när kriminalreportern Ellen Tamm lämnar Stockholm för att åka till sitt föräldrahem i Sörmland. Hon kan inte längre fly från det förflutna och de mörka minnen som väcktes till liv när hon rapporterade om fallet Lycke i början av sommaren. Nu ska hon tillbaka till platsen där allt började, när hon var åtta år och hennes tvillingsyster dog. När Ellen stannar för att tanka i Stentuna, utmed riksväg 52, får hon höra att en kvinna har hittats brutalt ihjälslagen vid en åker en bit därifrån. Ingen tycks veta vem hon var eller vad hon gjorde i trakten, och mordet skakar många i byn.
Ellen börjar nysta i den döda kvinnans öde och ju mer hon börjar gräva i vad som hänt, desto mer inser hon att småstadsidyllen rymmer mörka hemligheter och att det är mycket som inte är som det verkar. Inte minst när det gäller henne själv och systerns död.

======================================================================

Min kommentar:

Liv är den andra boken om tv4-journalisten Ellen Tamm skriven av Mikaela Bley. Jag har även läst den första i serien som heter Lycke och den tyckte jag mera om. Uppläsaren är mycket bra och den här boken får godkänt betyg av mig.

Betyg: ✿✿✿

Andra böcker jag läst av Mikaela Bley: Lycke

Liv kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...