måndag 26 september 2016

Välkommen hem

Titel: Välkommen hem
Författare: Ninni Schulman
Förlag: Bonnier Audio
Format: ljudbok
Uppläsare: Angela Kovács
Antal sidor: 509
Serie: Hagfors del 5
Genre: deckare/thriller
Utgiven: 2016

"En sensommardag får Magdalena Hansson en inbjudan till en återträff med sin högstadieklass. Tanken är att det ska sova i klassföreståndarens sommarstuga, precis som de gjorde en helg i nian. De ska äta och umgås och gå på spökvandring i skogen. Precis som då.
Magdalena känner bara olust. De senaste veckorna har hon blivit utsatt för grovt näthat och hon skulle mycket hellre tillbringa helgen tillsammans med Petter, som äntligen är hemma från Norge där han numera jobbar. Men eftersom en av klasskamraterna idag är musiker och dokusåpakändis åker hon dit för att göra ett reportage till Värmlandsbladet.
På fester faller alla tillbaka i gamla mönster. Allting spårar ur och Magdalena blir kvar mitt i kaoset. Sent på kvällen hittas en av klasskamraterna brutalt mördad. Dagen efter hittas ännu en person i klassen död på Hotell Monica. Tillvägagångssätten verkar helt olika, men det måste väl ändå vara samma gärningsman? Vilket är i så fall motivet? Och finns det fler i klassen som är i fara?"

=======================================================================

Min kommentar:

Välkommen hem är en mycket bra och spännande deckare och den femte boken jag läser av Ninni Schulman. Uppläsaren är mycket bra. Vill gärna läsa flera böcker av samma författare. 

Betyg: 

Andra böcker jag läst av Ninni Schulman: Svara om du hör mig, Vår egen lilla hemlighet, Flickan med snö i håret, Pojken som slutade gråta

Välkommen hem kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
Ljudbok: Adlibris, Bokus


2 kommentarer:

  1. Har inte läst något av denna författare, men vet att minst en av hennes böcker står och väntar i bokhyllan.

    SvaraRadera
  2. Har ännu inte läst något av den här författaren, men är klart nyfiken på hennes böcker.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...