söndag 9 oktober 2016

En smakebit på søndag

En smakebit på søndag ordnas av den norska bokbloggen Flukten fra virkeligheten och går ut på att man ska bjuda på en smakbit av boken man håller på med just nu.

Min smakbit kommer från Lignumkorset: En resa i tid och rum av Viktor Nilorak."Jag tittar förvånat på kuvertet. Mitt namn står skrivet med en handstil som jag inte alls känner igen. Brevet är inte igenklistrat, så jag öppnar försiktigt och tar ut innehållet. 
Maria tittar häpet när jag lägger ut tre fotografier på bordet. På den första bilden är vi på väg in i taxin vid flygplatsen i Alicante, den andra bilden är tagen när vi åker inlines till Roldán och på den tredje går vi längs stranden i Los Alcázares. Vi böjer oss båda ner för att titta efter fingeravtryck. Bilderna ser helt släta ut, sånär som på ett antal regelbundna upphöjningar. Min puls ökar och jag känner obehag, Maria ser förvirrad ut."

10 kommentarer:

 1. Hei og takk for en for meg ukjent smakebit :)

  SvaraRadera
 2. Tack för smakbiten denna ska jag läsa så småningom

  SvaraRadera
 3. Denna läste jag ut nu i dagarna :)

  SvaraRadera
 4. låter spännande! tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 5. Verkar spännande och obehagligt! Tack för smakebiten!

  SvaraRadera
 6. Det lät verkligen spännande! Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 7. Den här var spännande! Tack för smakbiten. :)

  SvaraRadera
 8. Ny bok/författare för mig, låter spännande! Tack för smakbiten!

  SvaraRadera
 9. Låter som att det skulle kunna bli spännande :)

  SvaraRadera
 10. Okänd titel och författare även för mig. Tack för smakebiten!

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...