måndag 31 oktober 2016

På andra sidan väggen

Titel: På andra sidan väggen
Författare: Shari Lapena
Förlag: Louise Bäckelin förlag
Format: e-bok
Originaltitel: The couple next door
Översättare: Lena Karlin
Antal sidor: 268
Genre: thriller
Utgiven: 2016

"Anne och Marco Conti är ett par som tycks ha allt: ett kärleksfullt förhållande, ett vackert hem och en underbar bebis, Cora.
Nu säger deras granne att hon inte vill ha med deras sex månader gamla dotter på sin middagsbjudning. Inget personligt, hon står bara inte ut med gråten. Marco säger att det är okej. De bor ju trots allt bara i huset bredvid. De kommer att ha babyalarmet med sig och turas om att gå hem en gång i halvtimmen.
När Anne tittade till Cora för bara en stund sedan sov barnet djupt. Men nu, efter att hon rusat upp för trapporna i deras dödligt tysta hus, besannas hennes djupaste rädsla. Cora är borta!
Anne och Marco har aldrig tidigare behövt ringa polisen. Men nu är polisen i deras hem, i deras liv. Och vem vet vad de kommer att upptäcka där?
På andra sidan väggen är en psykologisk thriller som håller läsaren i ett järngrepp fram till sista sidan. En roman om svek, manipulation och dubbelspel - och om vad människor är kapabla till när de pressas till bristningsgränsen."


=======================================================================

Min kommentar:

På andra sidan väggen är en mycket spännande och fängslande psykologisk thriller. Boken är en riktig bladvändare och jag hade väldigt svårt att lägga den ifrån mig, ville bara läsa mera hela tiden för att få veta hur det skulle gå. 

Betyg: 

På andra sidan väggen kan köpas här:
Inbunden: Adlibris, Bokus
E-bok: Adlibris, Bokus

4 kommentarer:

  1. En sådan bok skulle jag behöva nu, fått lite stopp i läsningen

    SvaraRadera
  2. Den här har jag hört mycket positivt om.

    SvaraRadera
  3. Den står här bredvid mig och jag tror jag måste läsa den. Snart.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...